Sastojci
Za tijesto:
- 250 gmaslaca
- 160 gšećera
- 4 žumanca
- 150 g Pšeničnog oštrog brašna tip 400 Podravka
- 2 žličice Praška za pecivo Dolcela Saznaj
- 200 mlmlijeka
Za nadjev:
- 280 gšećera u prahu
- 4 bjelanca
- 1 Vanilin šećer Dolcela
- 200 g lješnjaka
- 400 ml slatkog vrhnja
Priprema
Pjenasto izmiješajte maslac, šećer i žumanca.
Posebno pomiješajte brašno s praškom za pecivo i naizmjence dodajite brašno i mlijeko u smjesu od maslaca. Dobivenu smjesu izlijte u posudu koju ste obložili namašćenim pek papirom. Bjelanaca istucite u čvrst snijeg, umiješajte šećer u prahu i vanilin šećer.
Snijeg rasporedite po žutoj smjesi i pospite krupno rezanim lješnjacima. Stavite peći na temperaturu od 180°C oko 30 minuta.
Pečeni kolač ohladite i prerežite na dva dijela po dužini.
Polovicu premažite tučenim slatkim vrhnjem te prekrijte drugom polovicom tako da na gornjoj strani ostane sloj sa snijegom i lješnjacima.
Lucky 15 Casino & Hotel | Las Vegas - JTM Hub
OdgovoriIzbrišiThe Lucky 15 Casino & Hotel in Las Vegas 여수 출장샵 is located near the airport and on 익산 출장샵 the Vegas 이천 출장마사지 strip. The hotel has a variety 서귀포 출장안마 of slots, table games, 문경 출장샵 slots,