Sastojci:
- 300 g čokolade
- 300 g lješnjaka
- 3 jajeta
- 300 g maslaca
- 300 g keksa
- 300 g šećera
Priprema
1. Karamelizirajte 200 g šećera i umiješajte u karamelu 200 g prepečenih lješnjaka.
Izmiješajte i stavite na masan tanjur pa ostaviti da se tako ohladi.
Preostali šećer izmiksajte s jajima, a maslac zasebno umutite i sjedinite s jajima te tomu dodajte otopljenu čokoladu i 100 g mljevenih lješnjaka.
2. Usitnjene lješnjake umiješajte u smjesu da se sjedini pa dodajte mljevene kekse te sve dobro promiješajte i stavite u trokutaste kalupe ako ih imate.
Kad je sve gotovo, stavite u hladnjak da se prohladi.
Izvor: kuhinja-i-ideje.blogspot.com
0 komentari:
Objavi komentar