ponedjeljak, 2. ožujka 2015.

Gotova za 20 minuta: Pjesak torta

Sastojci:

  • 1 l mleka
  • 4 pudinga od vanile
  • 300 g šećera
  • 250 g margarina
  • 200 g mlevenog keksa
  • 200 g kokosa
  • 200 g mlevenih oraha
  • šlag za dekoraciju
Priprema:
 Skuvajte 4 pudinga od vanile, ali ne prema uputama s kesice, nego u 1 l mleka. Puding ohladiti i u njega dodati margarin koji je penasto umućen sa šećerom.
Smesu podelite na tri dela. U jedan deo dodati kokosovo brašno, u drugi mlevene orahe, a u treći mleveni keks. Treba dodati toliko sastojaka da puding bude dovoljno čvrst da se može razmazati.
U kalup za tortu staviti prvo fil sa keksom, preko fil s kokosom, a na kraju s orasima. Tortu zatim po želji dekorišite umućenim šlagom. Po želji, ostavite tortu u frižider da se stegne.

Izvor: (doznajemo.com)


0 komentari:

Objavi komentar