subota, 7. ožujka 2015.

Čokoladno – voćni užitak


Sastojci:

  • 500g kompota od višanja (ocijediti i sačuvati sok)
  • 300ml šlaga
  • 2 žličice ruma
  • 350g kupovne mousse kreme (ukoliko ne volite kupovne stvari, mousse možete napraviti i sami prema našem receptu)
  • 50g čokolade za ukrašavanje
Priprema:

Ocijeđene višnje posložiti na tanjur obložen papirnatim salvetama.
U posudi mikserom izmiksati šlag (paziti da bude dovoljno čvrst, ali također da ostane kremast) te dodati rum i još malo izmiješati.
U prozirne čaše staviti šlag, potom izrađeni mousse od čokolade, višnje i sirup od kompota. Postupak možete ponoviti više puta, ovisno o tome koliko mjesta imate u čaši.
Desert ukrasiti naribanom čokoladom.

Izvor: www.njamnjam.co

0 komentari:

Objavi komentar