Za tijesto dobro izmješajte brašno, kakao, maslac, šećer i žumanjak.
Tijesto razvaljajte da bude tanko i ravno pa kružnim kalupom izrežite male kolute.
Lim za pečenje obložite pek papirom i na njega položite kolute. Stavite da se peče 15-ak minuta na temperaturi od 220°C.
Za kremu umutite jaja, vanilin šećer, šećer i stavite da se kuha na
pari. Cijelo vrijeme kuhanja na pari miješajte smjesu i kuhajte sve dok
se krema ne zgusne.
Maknite kremu sa vatre i pustite da se ohladi. Kada se krema ohladila pomiješajte ju sa umućenim maslacem.
Nakon pečenja, kolute ohladite pa polovinu svih premažite kremom. Na kremu svakog od koluta položite po jedan preostali kolut.
Gornje kolute prelijte čokoladnom glazurom. Kada se glazura ohladi po želji ju ukrasite ostatkom kreme.
Nema komentara:
Objavi komentar